BINE ATI VENIT

REGULAMENTUL ADMINIILOR

In jos

REGULAMENTUL ADMINIILOR

Mesaj  by>>pyrates<<dj fane la data de Dum Dec 04, 2011 10:18 am

Regulament dedicat adminiilor!
Regula 1. Un admin are obligatia de a vizita forumul zilnic pentru a raspunde la cererile de admin, reclamatii, cereri unban! sau va fi sanctionat (-1 pana la remove) NU SE ACCEPTA CA UN ADMIN SA NU AIBA CONT PE FORUM, REMOVE IMEDIAT !
Regula 2. Un admin care baneaza un player pe motivul jignire va primit -2 grade din start!
Regula 3. Un admin nu are voie sa se bage peste decizia altor admini!
Regula 4. Nu se accepta nici un fel de certuri (mess,skype,server etc..) legat de gradul lui va primi -1
Regula 5. Un admin nu are voie sa stea spectator pe server fara se uite pe codati. SPECTATORI MAXIM 1 MINUT de catre ADMINI!
Regula 6. Un admin are obligatia de a face o lista cu numele codatiilor banati + in sectiunea Cereri Ban sa posteze BAN-ul dat inpreuna cu DATA IP-ul playerului si DOVADA. Cine nu va respecta, -1 pana la remove
Regula 7. Un admin are obligatia de a da kick unui player AFK (SPECTATOR/JUCATOR) mai mult de 1 MINUT!
Regula 8. Adminii au obligatia de a se vorbii intre ei pe chat admin (ori ca trebuie sa dea un ban, ori ca trebuie sa dea la vot, ori ca cineva este suspect de cod) etc...
Regula 9. Toti suntem oameni si toti facem greseli DAR un admin bun invata din greseli si nu le mai repeta astfel daca un admin greseste o data de 2 ori scapa cu cate un AVERTISMENT dar la a 3 a abatere se pedepseste cu -1 grad.
Regula 10. Nu modificati cvarurile! Cvarurile trebuie lasate asa cum sunt ele, doar in cazuri speciale sa modifcati sv_unlag si mp_autoteambalance!
Regula 11. Toti admini au obligatia de a verifica hartile prin comanda /harti , in ultimele 5 minute si a se vorbii intre ceilanti admini ce harti sa se dea la vot! se dau la vot cel putin 2 harti!
Regula 12. Adminii care au deja admin pe un alt server, se va alege cu remove la noi pe server!
Regula 13. Nici un admin nu are dreptu de a bana o clasa IP! Se va alege cu REMOVE. Doar OWNERII decid daca merita sau nu!
Regula 14. Abuz de comenzile amx_say, tsay,psay,csay,slap,slay sunt permise de maxim 3 ORI! Cei care fac abuz vor primi -1 grad.
Regula 15. Adminii au obligatia de a tine cel putin 5 redirecte in cazul in care se simte ca se goleste serverul!
Regula 16. Pentru ca pe server sa fie si noaptea playeri, dupa ora 11 indiferent de situatie ca sunt playeri AFK pe server sau SPECTATORI, nu dati kick sau ban pe chestia "AFK"! Recit: Dupa ora 11 nu sunt permise kickurile (23:00)
Regula 17. Certurile intre admini vor fi sanctionate grav pana la remove !

by>>pyrates<<dj fane

Posts : 11
Join date : 04/12/2011

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum